Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 pussia (à 250 g) kasvissuikaleita
- 4 dl vettä
- 1 kalaliemikuutio
- ¼-½ tl mustapippurirouhetta
- ½ tl suolaa
- 1 pkt (400 g) pakasteseitiä
-
6 dl
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- ½ dl hienonnettua tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Ota pakastekala sulamaan huoneenlämpöön.
- Keitä kasvissuikaleita pippurilla ja suolalla maustetussa kalaliemessä n.15 min.
- Leikkaa kala kuutioiksi. Lisää kalapalat kattilaan, keitä hiljalleen 5 - 10 min.
- Lisää maito, kuumenna kiehuvaksi. Tarkista suolan määrä.
- Lisää lopuksi pinnalle tilliä. Tarjoa juustovoileivän kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
47 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
3,1 g
Rasva
1,4 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.