Siirry sisältöön
Kukkakaali-parsakaalisalaatti

Kukkakaali-parsakaalisalaatti

Kukkakaali-parsakaalisalaatti tuo ateriaan keveyttä ja maistuu monipuolisesti liha- ja kalaruokien lisukkeena.

Kukkakaali-parsakaalisalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 200 g kukkakaalia
  • 200 g parsakaalia
  • 2-3  (400 g) omenaa
  • 10-15  kuivattua, pehmeää aprikoosia

Kastike

  • 2 dl
    Valio turkkilaista jogurttia
    Paksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
    Valio turkkilainen jogurtti 400 g laktoositon
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 tl sokeria

Ohje

  1. Hienonna kukkakaali ja parsakaali. Kuutioi omenat ja aprikoosit pieniksi kuutioiksi. Sekoita ainekset. Sekoita kastike. Sekoita kastike salaatin sekaan.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 67 kcal
Proteiini 2,3 g
Hiilihydraatti 8,5 g
Rasva 2 g
Tyydyttynyt rasva 1,1 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search