Kuningatar-cupcaket

Kuningatar-cupcaket
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Kuningatar-cupcaket

Kuningatar-cupcaket

Leivonnaiset mehevöityvät ja maustuvat kätevästi käyttämällä Valio maustettua rahkaa taikinan joukkossa. Maustetut rahkat sopivat myös kuorrutteisiin. Tällä ohjeella valmistat leivonnaisten aatelia!

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
25 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset12 kpl

12 kpl

Taikina

2
kananmunaa
1 ½ dl
sokeria
1 prk (200 g)
1 dl
3 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta

Kuorrutus

1 prk (200 g)
2 rkl
tomusokeria

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää rahka, Oivariini ja jauho-leivinjauheseos. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
  2. Jaa se muffinipellin syvennyksiin tai paperisiin pieniin amerikan muffinivuokiin.
  3. Paista 175 asteessa uunin keskiosassa 25 min
  4. Sekoita kuorrutusaineet. Levitä seos muffineille. Koristele halutessasi nonparelleilla.
Vinkki

Vinkki

* Jos haluat pursotettavan kuorrutuksen, tee näin: Sekoita 1 purkilliseen (200 g) Valio maustettua rahkaa kuningatar 1/2 dl tomusokeria (siivilöi tarvittaessa) ja 50 g sulatettua Valio voita. Laita seos pursotinpussiin. Anna jähmettyä hetkisen jääkaapissa. Pursota kuorrute leivonnaisten pinnalle. Koristele halutessasi vielä nonparelleilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
341 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
64 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›