Kylmä avokadokeitto

Kylmä avokadokeitto

Raikas avokadokeitto sopii alkuruoaksi ja valmistuu helposti monitoimikoneessa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 kypsää
avokadoa
2 rkl
limetti- tai sitruunamehua
3 dl
matalahiilihappoista kivennäisvettä
n. 1/2 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
4 dl

Pinnalle

1 dl
¾ dl
kirjolohen mätiä tai/ja herneenversoa

Ohje

  1. Halkaise avokadot, poista siemenet ja kuori. Paloittele avokadot monitoimikoneen kulhoon. Lisää muut aineet
  2. Käynnistä kone ja anna käydä kunnes keitto on tasaista. Tarkista maku.
  3. Juuri ennen tarjoilua: vaahdota maito sähkövatkaimella vaahdoksi esim. mittakannussa. Annostele keitto lautasille tai mukeihin. Lusikoi pinnalle maitovaahtoa ja mätiä.
  4. Tarjoa paahdetun leivän kanssa esim. alkukeittona.

Vinkki

* Avokadojen koosta riippuen lisää tarvittaessa hiukan kivennäisvettä.* Voit valmistaa keiton myös sauvasekoittimella kapeassa, korkeassa kulhossa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
103 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
43 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›