Lohitortillat

Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Lohitortillat

Lohitortillat

Täytä rapeaksi paistetut tortillataskut tuoreilla kasviksilla ja lohella. Käytä lämminsavu- tai loimulohta tai esim. edelliseltä aterialta jäänyttä uunilohta.

20 min
helppo
179 kcal / 100g
1
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
avokadoa
1
limetti
8 kpl
pieniä tortilloja

tai 4 vehnätortillaa
400 g
loimu- tai lämminsavulohta tai uunilohta
1 prk (125 g)
3
tomaattia viipaleina
1
sipuli ohuina renkaina
1 ruukku
lehtipersiljaa tai korianteria hienonnettuna

Paistamiseen

Ohje

  1. Puolita avokadot, poista kivet ja paloittele hedelmäliha. Puolita limetti ja purista sen mehu avokadopaloille.
  2. Irrota lohesta nahka ja leikkaa paloiksi.
  3. Paista tortillaletut paistinpannussa Oivariini rasvassa kaksinkerroin taskuiksi.
  4. Täytä taskut uunilohipaloilla, juustokastikkeella ja kasviksilla.
Alkuun
Texmex-salaatti
20 min
Jälkeen
Aprikoosi cheesecake
1 h 15 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
179 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›