Lohitortillat

Lohitortillat

Täytä rapeaksi paistetut tortillataskut tuoreilla kasviksilla ja lohella. Käytä lämminsavu- tai loimulohta tai esim. edelliseltä aterialta jäänyttä uunilohta. Paprikalla ja chilillä maustettu jogurtti toimii maukkaana kastikkeena.

20 min
helppo
164 kcal / 100g
1
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
avokadoa
1
limetti
8 kpl
pieniä tortilloja
tai vehnätortillaa
400 g
loimu- tai lämminsavulohta tai uunilohta
1 prk (200 g)
3
tomaattia viipaleina
1
sipuli ohuina renkaina
1 ruukku
lehtipersiljaa tai korianteria hienonnettuna

Paistamiseen

Ohje

  1. Puolita avokadot, poista kivet ja paloittele hedelmäliha. Puolita limetti ja purista sen mehu avokadopaloille.
  2. Irrota lohesta nahka ja leikkaa paloiksi.
  3. Paista tortillaletut paistinpannussa Oivariini rasvassa kaksinkerroin taskuiksi.
  4. Täytä taskut uunilohipaloilla, jogurttikastikkeella ja kasviksilla.
Alkuun
Texmex-salaatti
20 min
Jälkeen
Aprikoosi cheesecake
1 h 15 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
164 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
10 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)