Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 avokadoa
- 1 lime
-
8
minitortilloja
- 4 vehnätortillaa
- 400 g loimu- tai lämminsavulohta tai uunilohta
- 1 rkl sriracha kastiketta
-
2 dl
Valio Keittiön kreikkalaista jogurttiaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 3 tomaattia viipaleina
- 1 sipuli ohuina renkaina
- 1 ruukku lehtipersiljaa tai korianteria hienonnettuna
Voit kokeilla myös:
Paistamiseen
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Puolita avokadot, poista kivet ja paloittele hedelmäliha. Puolita limetti ja purista sen mehu avokadopaloille.
- Irrota lohesta nahka ja leikkaa paloiksi.
- Paista tortillaletut paistinpannussa Oivariini rasvassa kaksinkerroin taskuiksi.
- Täytä taskut uunilohipaloilla, srirachalla maustetulla jogurtilla ja kasviksilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
162 kcal
Proteiini
7,5 g
Hiilihydraatti
10,5 g
Rasva
9,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.