Lohitortillat

Lohitortillat

15 min
helppo
171 kcal / 100g
1
0

Täytä rapeaksi paistetut torillataskut tuoreilla kasviksilla ja loimulohella. Chilillä maustettu jogurtti toimii maukkaana kastikkeena.

Ainekset

4 annosta
2
avokadoa
1 rkl
limemehua
2
tomaattia
1
sipuli
400 g
loimu- tai lämminsavulohta
2 - 3 dl
tabascoa
8 kpl
pieniä täysjyvätortilloja
1 rkl
1 ruukku
lehtipersiljaa tai korianteria

Ohje

  1. Puolita avokadot, poista kivet ja paloittele liha. Kaada limemehu avokadojen päälle tummumisen estämiseksi. Huuhtele tomaatit ja viipaloi. Leikkaa sipuli ohuiksi puolirenkaiksi.
  2. Irrota lohesta nahka. Leikkaa tai taita lohi paloiksi.
  3. Mausta jogurtti tabascolla tai chilikastikeella.
  4. Paista tortillaletut paistinpannussa Oivariini rasvassa kaksinkerroin taskuiksi.
  5. Täytä taskut kasviksilla ja lohella. Lusikoi päälle chilijogurttia ja ripottele pinnalle reilusti tuoretta lehtipersiljaa.
Alkuun
Texmex-salaatti
20 min
Jälkeen
Aprikoosi cheesecake
1 h 15 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
171 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
11 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
38 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)