
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
3 h
Yhteensä
3 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 liivatelehteä
- 150 g lakkoja
-
4 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- ½ dl sokeria
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa vaniljaValio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
Jaa resepti
Ohje
- Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.
- Soseuta marjat. Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen. Poista siemenet.
- Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa. Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet. Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä. Nosta kattila levyltä.
- Anna jäähtyä hetki. Lisää rahka, sekoita tasaiseksi. Kaada seos pieniin annoslaseihin. Peitä kelmulla. Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä.
- Tarjoa jälkiruokana
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
241 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
12,2 g
Rasva
19,7 g
Tyydyttynyt rasva
11,7 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa