Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Lakka pannacotta

Lakka panna-cotta on herkullisen hienostunut jälkiruoka, joka sopii tarjottavaksi juhlapöydässä.

Lakka pannacotta
Lakka pannacotta

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.
  2. Soseuta marjat. Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen. Poista siemenet.
  3. Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa. Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet. Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä. Nosta kattila levyltä.
  4. Anna jäähtyä hetki. Lisää rahka, sekoita tasaiseksi. Kaada seos pieniin annoslaseihin. Peitä kelmulla. Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä.
  5. Tarjoa jälkiruokana

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 241 kcal
Proteiini 3,6 g
Hiilihydraatti 12,2 g
Rasva 19,7 g
Tyydyttynyt rasva 11,7 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search