Lämmittävä katkarapukasari

Lämmittävä katkarapukasari
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Lämmittävä katkarapukasari

Lämmittävä katkarapukasari

Katkarapukasarin kanssa voi tarjota riisiä, nuudeleita tai pastaa. Rapeakuorinen maalaisleipä sopii mainiosti lämmittävän mausteisen liemen dippailuun.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
400 g
isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
2
sipulia
1 rkl
2 dl
1 rkl
tomaattipyreetä
½
kalaliemikuutiota
2 rkl
sitruunamehua
½ tl
cayennepippuria
mustapippuria myllystä
1 rkl
vehnäjauhoja
1 dl
tilliä

Ohje

  1. Ota katkaravut huoneenlämpöön sulamaan.
  2. Pilko ja ruskista sipulit kevyesti voissa. Lisää joukkoon kerma, tomaattipyree, kalaliemikuutio, sitruunamehu ja pippurit. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama min.
  3. Valuta katkaravut ja kierittele ne vehnäjauhoissa. Hienonna tilli.
  4. Lisää sipuli-kermaseoksen joukkoon tilli ja katkaravut.
  5. Keitä sen verran, että katkaravut kuumenevat.
  6. Tarjoa heti rapeakuorisen leivän, riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
89 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›