Lämmittävä katkarapukasari

Lämmittävä katkarapukasari

15 min
helppo
89 kcal / 100g
1
0

Katkarapukasarin kanssa voi tarjota riisiä, nuudeleita tai pastaa. Rapeakuorinen maalaisleipä sopii mainiosti lämmittävän mausteisen liemen dippailuun.

Ainekset

2 annosta
400 g
isoja katkarapuja
2
sipulia
1 rkl
2 dl
1 rkl
tomaattipyreetä
½
kalaliemikuutiota
2 rkl
sitruunamehua
½ tl
cayennepippuria
mustapippuria myllystä
1 rkl
vehnäjauhoja
1 dl
tilliä

Ohje

  1. Ota katkaravut huoneenlämpöön sulamaan.
  2. Pilko ja ruskista sipulit kevyesti voissa. Lisää joukkoon kerma, tomaattipyree, kalaliemikuutio, sitruunamehu ja pippurit. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama min.
  3. Valuta katkaravut ja kierittele ne vehnäjauhoissa. Hienonna tilli.
  4. Lisää sipuli-kermaseoksen joukkoon tilli ja katkaravut.
  5. Keitä sen verran, että katkaravut kuumenevat.
  6. Tarjoa heti rapeakuorisen leivän, riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
89 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
37 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)