
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
8 min
Yhteensä
28 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 viipaletta isoa paahtoleipää
- 250 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
- 1 pussi (200 g) pakastemaissia
- 1 kananmuna
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
-
1 pussi (150 g) Valio mozzarella raastetta
Voit kokeilla myös -
- 1-2 valkosipulin kynttä
- ¼ tl cayennepippuria
- 1 rkl hienonnettua tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen.
- Laita leivät leivinpaperille pellille. Sulata katkaravut ja maissi. Valuta ne. Päällystä leivät katkaravuilla ja maissilla.
- Sekoita muna, juustoraaste, mausteet ja tilli keskenään. Levitä seos leiville.
- Nosta pelti uuniin ja kuorruta leipiä n. 8 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
153 kcal
Proteiini
12,4 g
Hiilihydraatti
9,8 g
Rasva
6,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa