Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
8 min
Yhteensä
28 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 viipaletta isoa paahtoleipää
- 250 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
- 1 pussi (200 g) pakastemaissia
- 1 kananmuna
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
Voit kokeilla myös:- 1 pussi (150 g) Valio mozzarella raastetta
- 1-2 valkosipulin kynttä
- ¼ tl cayennepippuria
- 1 rkl hienonnettua tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen.
- Laita leivät leivinpaperille pellille. Sulata katkaravut ja maissi. Valuta ne. Päällystä leivät katkaravuilla ja maissilla.
- Sekoita muna, juustoraaste, mausteet ja tilli keskenään. Levitä seos leiville.
- Nosta pelti uuniin ja kuorruta leipiä n. 8 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 169 kcalProteiini 12,4 gHiilihydraatti 13,2 gRasva 7,1 gTyydyttynyt rasva 3,4 gRavintokuitu 1,6 gSuola 0,5 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.