Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 l (300 g) tuoreita sieniä, esim. tatteja tai kantarelleja
- 1 sipuli
- 1 paprika
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0 kg suolaa
- ¼ tl mustapippuria
- ½ dl tuoretta persiljaa
- 6 viipaletta maalaisleipää
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele puhdistetut sienet. Leikkaa sipuli kapeiksi lohkoiksi ja kuutioi paprika.
- Kuumenna sieniä sekoitellen pannulla kunnes enin neste haihtuu niistä. Lisää voi. Paista sienet ja sipuli. Lisää paistamisen loppuvaiheessa paprikat. Mausta makusi mukaan.
- Paahda leivät uunissa 250 asteessa 2 -3 min. Levitä sieni-kasvisseos leiville. Ripota juustoraaste päälle. Kuorruta uunissa 5 - 7 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
131 kcal
Proteiini
7,6 g
Hiilihydraatti
7,6 g
Rasva
7,4 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.