
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3.8
tähteä viidestä
5 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (200 g)
Valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
- 1 dl korppujauhoja
- 1 sipuli
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 500 g jauhelihaa
- 1 kananmuna
- 1 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Aloita lihapullien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin korppujauhot ja anna seoksen turvota noin 15 min.
- Hienonna sipuli ja paista voissa pehmeäksi. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita hyvin.
- Muotoile taikinasta pyöryköitä vedellä kostutetuin käsin. Paista lihapullat voissa kypsiksi.
- Tarjoa lihapullat perunasoseen ja puolukkasurvoksen kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
214 kcal
Proteiini
11,8 g
Hiilihydraatti
5,2 g
Rasva
16,3 g
Tyydyttynyt rasva
7,3 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa