Lindströminpihvit

Lindströminpihvit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Lindströminpihvit

Lindströminpihvit

Punaiset lindströminpihvit ovat maukas vaihtoehto perinteisille jauhelihapihveille.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
15 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
66 arvostelua

Ainekset12 kpl

12 kpl
1 prk (200 g)
1 dl
korppujauhoja
1
sipuli
1 rkl
500 g
jauhelihaa
1
kananmuna
1 tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria myllystä
3 dl
etikkapunajuurta hienonnettuna
1 rkl
kapriksia hienonnettuna

Paistamiseen

Ohje

  1. Yhdistä kermaviiliin korppujauhot. Anna turvota n. 15 min.
  2. Hienonna sipuli ja paista voissa pehmeäksi. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita hyvin.
  3. Muotoile taikinasta pihvejä. Paista ne uunissa 200 asteessa n. 15 min.
  4. Ripottele pihvien päälle sormisuolaa. Tarjoa paistettujen sipulirenkaiden ja perunamuusin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
214 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.