Luomuliha-kasvispata

Luomuliha-kasvispata

Hyvästä lihasta ja kotimaisista juureksista valmistetussa pataruoassa maistuvat raaka-aineiden aidot maut.

1 h
keskitaso
91 kcal / 100g
4
4

Ainekset5 annosta

5 annosta
400 g
luomunaudanlihasuikaleita
1 - 2 rkl
2 rkl
soijakastiketta
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 tl
paprikajauhetta
2 (300 g)
sipulia
4 dl
vettä
2 - 3 (200 g)
porkkanaa
pala (100 g)
juuriselleriä
2 rkl
vehnäjauhoja
1 - 2 dl
½ dl
persiljaa

Ohje

  1. Kuutioi liha ja ruskista kahdessä erässä, siirrä lihasuikaleet kattilaan tai pataan. Mausta.
  2. Lisää pannulle sipulilohkot, kuullota ja lisää lihojen joukkoon. Kaada päälle vesi, sekoita.
  3. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 15 min. Lisää viipaloidut porkkanat ja pieniksi kuutioiksi leikattu selleri.
  4. Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä vielä n.30 min, kunnes liha on mureaa.
  5. Suurusta vesitilkkaan sekoitetuilla vehnäjauhoilla. Keitä 2-3 min. Lisää lopuksi ruokakerma ja persilja.
Alkuun
Rukiiset sipulinyytit
1 h 15 min
Jälkeen
Kardemummavohvelit
45 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
91 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)