Luumu-juustosalaatti

Luumu-juustosalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Luumu-juustosalaatti

Luumu-juustosalaatti

Luumuisen juustosalaatin voi valmistaa niin tuoreista kuin kuivatuistakin luumuista. Nauti alkuruokana tai tarjoile noutopöydässä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
ruukku
jääsalaattia
ruukku
tammenlehtisalaattia
4 - 5
tuoretta luumua
puolikas
kurkku
½ dl
pinjansiemeniä
½ pkt (à 200 g)
parmesaania

Siirappikastike

1 prk (200 g)
1 rkl
siirappia
2 tl
sitruunamehua
2 rkl
persiljaa hienonnettuna
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Revi huuhdotut ja kuivatut salaatit vadille. Halkaise luumut ja poista kivet. Lohko hedelmät.
  2. Halkaise kurkku ja poista siemenet pikkulusikalla. Leikkaa viipaleiksi.
  3. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla, jotta saavat hieman väriä. Vuole juustosta lastuja.
  4. Kokoa salaatti kerroksittain, jätä osa juustolastuista päällimmäiseksi.
  5. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja tarjoa erikseen.
Vinkki

Vinkki

* Tuoreet luumut voi korvata kuivatuilla luumuilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
100 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›