
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 ruukku jääsalaattia
- 1 ruukku tammenlehtisalaattia
- 4-5 tuoretta luumua
- 1 puolikas kurkku
- ½ dl pinjansiemeniä
- ½ pkt (200 g) parmesaania
Siirappikastike
-
1 prk (200 g)
Valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
- 1 rkl siirappia
- 2 tl sitruunamehua
- 2 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Revi huuhdotut ja kuivatut salaatit vadille. Halkaise luumut ja poista kivet. Lohko hedelmät.
- Halkaise kurkku ja poista siemenet pikkulusikalla. Leikkaa viipaleiksi.
- Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla, jotta saavat hieman väriä. Vuole juustosta lastuja.
- Kokoa salaatti kerroksittain, jätä osa juustolastuista päällimmäiseksi.
- Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja tarjoa erikseen.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
93 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
4,5 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä