Maa-artisokkakeitto

Maa-artisokkakeitto

Pehmeän makuinen ja samettinen maa-artisokkakeitto sopii alkuruoaksi tai lämmittäväksi lounaskeitoksi.

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
maa-artisokkia
1 - 2 (100 g)
porkkanaa
1 pieni (150 g)
purjo
8 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
ripaus
valkopippuria
n. 1/2 tl
suolaa
2 dl

Pinnalle

½ dl
tuoretta persiljaa tai kirveliä hienonnettuna

Ohje

  1. Kuori maa-artisokat ja porkkanat. Halkaise ja pese purjo. Paloittele ainekset kattilaan ja keitä kypsiksi kasvisliemessä.
  2. Soseuta tehosekoittimella tai monitoimikoneella. Kaada takaisin kattilaan. Lisää ripaus valkopippuria, suola sekä kerma. Kuumenna kiehuvaksi.
  3. Ripota pinnalle persiljaa tai kirveliä. Tarjoa esim. alkukeittona.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
58 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›