
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
2 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g maa-artisokkaa
- 500 g jauhoista perunaa, esim. Van Gogh
- 1 tl pippurisekoitusta
- 1 tl suolaa
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
-
4 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
Pinnalle
- 0 kg hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori maa-artisokat ja perunat. Leikkaa ne ohuiksi (2 - 3 mm) viipaleiksi. Huuhdo nopeasti lävikössä kylmällä vedellä. Valuta. Kaada uunivuokaan.
- Ripota mausteet päälle ja sekoita hyvin, jotta saat mausteet tasaisesti. Sekoita joukkoon puolet mozzarellaraasteesta. Kaada päälle kerma. Peitä vuoka alumiinifoliolla.
- Kypsennä 200 asteessa 45 min. Ota folio pois ja ripota pinnalle loppu juustoraaste. Nosta vuoka takaisin uuniin, jatka kypsentämistä 200 asteessa 30 min. Laita uuni pois päältä, peitä vuoka uudelleen foliolla. Anna hautua jälkilämmössä 15 min.
- Ripota valmiin gratiinin päälle persiljaa.
- Tarjoa kasvispääruokana tai lisäkeruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
110 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
9,1 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- hienonnettua persiljaa