Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Maissi-kanakastike

Maissi-kanakastike sopii tarjottavaksi riisin tai pastan kanssa. Koko perheen arkisuosikki.

Maissi-kanakastike
Maissi-kanakastike

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 300 g broilerin fileesuikaleita
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® rasvaa
    Valio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
    Valio Oivariini® 400 g normaalisuolainen HYLA®
  • ¼ tl suolaa
  • ½ tl sitruunapippuria
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa Kolme juustoa
    Laktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
    Valio ruokakerma 2,5 dl kolme juustoa UHT laktoositon
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 1 pussi (200 g) pakastemaissia
  • ½ dl tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Ruskista broilerisuikaleet Oivariini rasvassa. Mausta. Lisää ruokakerma ja tomaattisose. Anna kiehahtaa. Lisää lopuksi maissi. Kuumenna ja viimeistele ruoka hienonnetulla persiljalla.
  2. Tarjoa kastike pastan, riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 133 kcal
Proteiini 7,8 g
Hiilihydraatti 8,7 g
Rasva 7,4 g
Tyydyttynyt rasva 2,8 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search