Täytetty broilerin filee

Täytetty broilerin filee

Salaattijuustolla ja paprikalla täytetty broilerin filee on oiva juhlaruoka. Runsas täyte pitää broilerin lihan mehevänä ja antaa reilusti makua.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
punainen paprika
1
punainen chilipalko
1 prk (180 g)
4
broilerin rintafileetä
n. 1 tl
suolaa
mustapippuria

Ohje

  1. Hienonna paprika ja chili. Sekoita valutetun salaattijuuston kanssa tasaiseksi tahnaksi.
  2. Viillä veitsellä broilerin rintafileisiin tasku paksummasta päästä aloittaen. Varo, ettei fileen sivuille tule reikiä.
  3. Jaa salaattijuustotahna fileiden taskuihin. Pistä suuaukko kiinni hammastikulla.
  4. Mausta fileiden pinta suolalla ja pippurilla.
  5. Paista fileisiin kauniin ruskea pintaväri kauttaaltaan kuumalla pannulla Oivariini rasvassa.
  6. Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa n. 15 min.
  7. Anna vetäytyä hetki folioon käärittynä. Leikkaa fileet vinottain kahteen tai neljään osaan.
  8. Tarjoa raikkaan vihreän salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
133 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g
Kalsium
58 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)