Broilerinkoivet curry-banaanikastikkeessa

Broilerinkoivet curry-banaanikastikkeessa
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Broilerinkoivet curry-banaanikastikkeessa

Broilerinkoivet curry-banaanikastikkeessa

Broilerinkoipi on edullinen raaka-aine. Tällä ohjeella luot mehukkaan kastikkeen, joka mehevöittää ja maustaa uunissa kypsennettäviä broilerinkoipia.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
1 h 10 min
Yhteensä
1 h 20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 750 g (4 kpl)
broilerin koipi-reisipaloja (maustamaton)
½ tl
suolaa
1 iso (200 g)
purjo
1 - 2 rkl
1 (175 g)
kypsä banaani
1 tl
currya
1 rkl
makeaa soijakastiketta
2 dl
1 prk (2,5 dl)

Pinnalle

hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Hiero suola broilerin pintaan nahan alle. Laita uunivuokaan.
  2. Hienonna halkaistu ja pesty purjo. Paista se Oivariini rasvassa pehmeäksi.
  3. Lisää pannulle viipaloitu banaani ja curry.
  4. Sekoita. Lisää soijakastike, appelsiinitäysmehu ja ruokakerma.
  5. Kaada kastike vuokaan.
  6. Kypsennä uunin alaosassa 175 asteessa n. 1 t 10 min tai kunnes broilerit ovat kypsiä. Peitä foliolla kypsennyksen loppupuolella, ettei pinta pala.
  7. Koristele persiljalla.
  8. Tarjoa broilerinkoivet keitetyn riisin ja salaatin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›