Maissi-katkarapukeitto

Maissi-katkarapukeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Maissi-katkarapukeitto

Maissi-katkarapukeitto

Kuuma maissi-katkarapukeitto on mieluisaa arkiruokaa etenkin kylminä pakkaspäivinä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 rkl
1 iso (100 g)
sipuli
2
valkosipulin kynttä
2 pussia (à 200 g)
pakastemaissia
1 l
1
kasvisliemikuutio
½ dl
perunasosejauhetta tai 1 iso peruna
1 prk (180 g)
½ tl
chilipippuria
½ tl
kirveliä
ripaus
suolaa
2 rkl
sitruunamehua
200 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu
½ dl
hienonnettua tilliä tai ruohosipulia

Ohje

  1. Lisää kattilaan oivariini, hienonnetut sipulit ja maissi. Kuullota lähes kypsäksi. Lisää maito, liemikuutio, perunasosejauhe tai kuorittu, kuutioitu peruna. Keitä kypsäksi. Soseuta sauvasekoittimella.
  2. Lisää joukkoon créme fraîche ja mausteet. Kuumenna ja lisää lopuksi sitruunamehu, katkaravut ja tilli.
  3. Tarjoa rapeakuorisen leivän kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
76 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›