Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Maissikuorrutettu possunfilee

Helppo maissihiutaleista tehty kuorrutus antaa rapeutta porsaanfileelle.

Maissikuorrutettu possunfilee
Maissikuorrutettu possunfilee

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 kg porsaan ulkofileetä
  • 2 tl suolaa
  • ½ rkl mustapippurirouhetta

Maissikuorrutus

  • ½ dl juoksevaa hunajaa
  • ½ dl sinappia
  • 1 pussi (150 g)
    Valio AURA® murua
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e150 g murennettu sinihomejuusto
  • 2½ dl maissihiutaleita

Ohje

  1. Hiero suola ja pippuri fileen pintaan. Laita filee paistopussiin. Kypsennä 175 asteessa n. tunti.
  2. Yhdistä maissikuorrutuksen hunaja, sinappi ja AURA. Nosta filee uunista ja anna lämpötilan tasaantua n. 15 min. Avaa pussi. Siirrä filee uunivuokaan. Sivele pinta kauttaaltaan kuorrutusseoksella. Murenna maissihiutaleita hiukan kulhossa. Ripottele ne fileen pinnalle
  3. Nosta uunin lämpötila 225 asteeseen. Laita liha uuniin. Paista, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 168 kcal
Proteiini 18,2 g
Hiilihydraatti 8 g
Rasva 6,9 g
Tyydyttynyt rasva 3,1 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search