Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg porsaan ulkofileetä
- 2 tl suolaa
- ½ rkl mustapippurirouhetta
Maissikuorrutus
- ½ dl juoksevaa hunajaa
- ½ dl sinappia
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 2½ dl maissihiutaleita
Jaa resepti
Ohje
- Hiero suola ja pippuri fileen pintaan. Laita filee paistopussiin. Kypsennä 175 asteessa n. tunti.
- Yhdistä maissikuorrutuksen hunaja, sinappi ja AURA. Nosta filee uunista ja anna lämpötilan tasaantua n. 15 min. Avaa pussi. Siirrä filee uunivuokaan. Sivele pinta kauttaaltaan kuorrutusseoksella. Murenna maissihiutaleita hiukan kulhossa. Ripottele ne fileen pinnalle
- Nosta uunin lämpötila 225 asteeseen. Laita liha uuniin. Paista, kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
168 kcal
Proteiini
18,2 g
Hiilihydraatti
8 g
Rasva
6,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.