Maissikuorrutettu possunfilee

Maissikuorrutettu possunfilee
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Maissikuorrutettu possunfilee

Maissikuorrutettu possunfilee

Helppo maissihiutaleista tehty kuorrutus antaa rapeutta porsaanfileelle.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 kg
porsaan ulkofileetä
2 tl
suolaa
½ rkl
mustapippurirouhetta

Maissikuorrutus

½ dl
juoksevaa hunajaa
½ dl
sinappia
1 pussi (150 g)
2 ½ dl
maissihiutaleita

Ohje

  1. Hiero suola ja pippuri fileen pintaan. Laita filee paistopussiin. Kypsennä 175 asteessa n. tunti.
  2. Yhdistä maissikuorrutuksen hunaja, sinappi ja AURA. Nosta filee uunista ja anna lämpötilan tasaantua n. 15 min. Avaa pussi. Siirrä filee uunivuokaan. Sivele pinta kauttaaltaan kuorrutusseoksella. Murenna maissihiutaleita hiukan kulhossa. Ripottele ne fileen pinnalle
  3. Nosta uunin lämpötila 225 asteeseen. Laita liha uuniin. Paista, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
165 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›