Maissikuorrutettu possunfilee

Maissikuorrutettu possunfilee

Helppo maissihiutaleista tehty kuorrutus antaa rapeutta porsaanfileelle.

1 h 30 min
helppo
165 kcal / 100g
0
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 kg
porsaan ulkofileetä
2 tl
suolaa
½ rkl
mustapippurirouhetta

Maissikuorrutus

½ dl
juoksevaa hunajaa
½ dl
sinappia
1 pussi (150 g)
2 ½ dl
maissihiutaleita

Ohje

  1. Hiero suola ja pippuri fileen pintaan. Laita filee paistopussiin. Kypsennä 175 asteessa n. tunti.
  2. Yhdistä maissikuorrutuksen hunaja, sinappi ja AURA. Nosta filee uunista ja anna lämpötilan tasaantua n. 15 min. Avaa pussi. Siirrä filee uunivuokaan. Sivele pinta kauttaaltaan kuorrutusseoksella. Murenna maissihiutaleita hiukan kulhossa. Ripottele ne fileen pinnalle
  3. Nosta uunin lämpötila 225 asteeseen. Laita liha uuniin. Paista, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
165 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,5 g
Kalsium
58 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)