Mansikkabruschettat

Mansikkabruschettat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Mansikkabruschettat

Mansikkabruschettat

Valmista mansikkainen bruschetta vaikkapa tiistain jälkiruoaksi tai keskiviikon iltaherkuksi. Pienet yllätykset tuovat riemua arkeen.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1
patonki

Munamaito

1
kananmuna
3 dl
1 tl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria

Paistamiseen

Tarjoiluun

mansikkahilloa
2 dl
nonparelleja

Ohje

  1. Vatkaa munan rakenne rikki. Lisää maito, sokeri ja vaniljasokeri. Leikkaa patongista vinottain n. 20 viipaletta. Kasta patonkiviipaleet munamaitoon.
  2. Ruskista voi vaaleanruskeaksi. Paista patonkiviipaleet kauniin ruskeiksi kummaltakin puolelta. Pidä paistetut bruschettat lämpimänä folion alla.
  3. Tarjoa hillon ja kermavaahdon kanssa. Koristele halutessasi nonparelleilla.
  4. Tarjoa Valio Play maitokaakaojuoman kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
217 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›