
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
13 h
Yhteensä
13 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g tuoreita tatteja tai kantarelleja
Mausteliemi
- ½ dl väkiviinaetikkaa
-
3 dl
Valio omenatäysmehuaValio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
- 2 dl sokeria tai hillosokeria
- ½ tl muskottipähkinää
- 1 rkl sinapinsiemeniä
- 1 rkl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Käytä puhdistettuja, tuoreita tatteja tai kantarelleja tai ryöpättyjä rouskuja.
- Yhdistä mausteliemen aineet kattilassa. Kiehauta. Lisää sienet mausteliemeen, keitä n. 2 min sienten koosta riippuen. Jäähdytä.
- Siirrä seos kannelliseen astiaan liemineen. Peitä ja anna maustua jääkaapissa 1 - 2 päivää. Tarjoa marinoituja sieniä riistan, riimihärän ja muiden voimakkaiden liharuokien lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
79 kcal
Proteiini
1,1 g
Hiilihydraatti
16,8 g
Rasva
0,3 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa