
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 1 kananmuna
- 1½ dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
-
¾ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
2 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
2 dl Valio Eila® maitojuomaa
Voit kokeilla myös -
- 4 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
Täyte
- 3-4 dl marjoja esim. vadelmia tai mustikoita
- ½ dl sokeria
Tarjoiluun
-
3 dl
Valio Vanilla™ vaniljakastikettaValio Vanilla™ vaniljakastike on lempeän täyteläinen ja miellyttävän paksu vaniljakastike, joka sopii monen herkun kanssa…
Jaa resepti
Ohje
- Aloita marjapiirakan valmistaminen sekoittamalla muna ja sokerit. Lisää Oivariini, maito ja jauho-leivinjauheseos nopeasti sekoittaen. Kaada taikina voideltuun, halkaisijaltaan n. 29 cm piirasvuokaan.
- Sokeroi marjat ja ripota ne pohjalle.
- Paista 175 asteessa n. 35 min tai kunnes piirakka on kypsä.
- Tarjoa marjapiirakka vaniljakastikkeen kanssa, jonka voit halutessasi vatkata kevyeksi vaahdoksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
228 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
35,6 g
Rasva
7,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa