
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1½ pieni (40 g) punasipuli
- 1 avokado
- 1½ rkl limetin mehua
- 150 g kirjolohen mätiä
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- ¼ tl jauhettua mustapippuria
- ripaus suolaa
- ½ dl ruohosipulia
Tarjoiluun
- 100 g salaatti- tai versosekoitusta
- 0 kg limetin lohkoja
- 0 kg ruohosipulia tai herneenversoja
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sipuli hyvin pieniksi kuutioiksi. Poista avokadosta siemen ja kuori. Leikkaa malto pienen pieniksi kuutioiksi. Pirskota limetin mehu avokadokuutioille.
- Valuta mäti. Vatkaa crème fraîchea, kunnes se on kiinteää ja kuohkeaa (n. 1 min). Erota mädistä ruokalusikallinen koristeeksi. Yhdistä aineet. Anna olla kylmässä tarjoiluun saakka.
- Revi salaatista reilu puolet annosmaljoihin. Lisää päälle lusikallinen mätiseosta. Jaa loput salaatit ja mätiseoksesta annosten päälle. Koristele mätinokareella, limetin lohkoilla ja yrtillä
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
127 kcal
Proteiini
5,6 g
Hiilihydraatti
1,5 g
Rasva
10,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- limetin lohkoja
- ruohosipulia