Mäti-avokadomaljat

Mäti-avokadomaljat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Mäti-avokadomaljat

Mäti-avokadomaljat

Suussa sulava alkupala syntyy mädistä ja avokadotahnasta. Tämä malja sopii aloittamaan juhlavankin illallisen.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pieni (40 g)
punasipuli
1 kypsä
avokado
1 ½ rkl
limetin mehua
150 g
kirjolohen mätiä
1 prk (150 g)
¼ tl
jauhettua mustapippuria
ripaus
suolaa
½ dl
ruohosipulia

Tarjoiluun

1 ¼ l (100 g)
salaatti- tai versosekoitusta
pieniä
limetin lohkoja
ruohosipulia tai herneenversoja

Ohje

  1. Hienonna sipuli hyvin pieniksi kuutioiksi. Poista avokadosta siemen ja kuori. Leikkaa malto pienen pieniksi kuutioiksi. Pirskota limetin mehu avokadokuutioille.
  2. Valuta mäti. Vatkaa crème fraîchea, kunnes se on kiinteää ja kuohkeaa (n. 1 min). Erota mädistä ruokalusikallinen koristeeksi. Yhdistä aineet. Anna olla kylmässä tarjoiluun saakka.
  3. Revi salaatista reilu puolet annosmaljoihin. Lisää päälle lusikallinen mätiseosta. Jaa loput salaatit ja mätiseoksesta annosten päälle. Koristele mätinokareella, limetin lohkoilla ja yrtillä

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›