Matjessillikakku on juhlava tarjottava alkuruokana keitettyjen perunoiden kanssa. Tämä kakku on keikautettu tarjolle ikään kuin pohja ylöspäin. Rapsakka hapankorppumuruseos on näyttävä ja maukas osa kakkua, jonka voi koristella oman maun mukaan. Tämä kalakakku muuntuukin eri koristeluilla kaikkiin vuodenaikoihin sopivaksi tarjottavaksi.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
Hapankorppumuru | |
---|---|
100 g | hapankorppuja |
50 g | |
Täyte | |
5 | liivatelehteä |
200 g | matjessillifileetä |
1 - 2 (150 g) | punasipulia |
2 dl | |
1 rasia (200 g) | |
1 prk (200 g) | |
½ tl | mustapippuria |
½ tl | suolaa |
1 rkl | sitruunamehua |
Koristeluun | |
2 | keitettyä (10 min) kananmunaa |
1 (50 g) | punasipuli |
½ dl | tuoretta tilliä |
herneenversoja |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.