Meksikolainen kanapata

Meksikolainen kanapata
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Meksikolainen kanapata

Meksikolainen kanapata

Tuo tuulahdus Meksikoa keittiöösi tämän kanapadan avulla. Jos haluat padasta tulisemman, lisää chilin määrää.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
broilerin rintafileetä
2 rkl
½ tl
suolaa
½ tl
pippurisekoitusta
yhden
limetin kuori raastettuna
yhden
limetin mehu
1 - 2 (150 g)
sipulia
1
punainen chilipalko
1 rkl
fariinisokeria tai hunajaa
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
1 tlk (420 / 265 g)
kidneypapuja tai ruskeita papuja
1 prk (150 g)
½ dl
tuoretta korianteria

Ohje

  1. Leikkaa fileet 2 - 3 osaan. Ruskista palat paistokasarissa Oivariini rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Pese limetti kuumalla vedellä ja harjalla. Raasta sen kuori ohuelti ja lisää broilerin pinnalle. Lisää myös limettimehu, lohkoiksi leikattu sipuli, hienonnettu chili ja fariinisokeri. Kuullota hetki.
  3. Lisää tomaattimurska. Anna kiehua kannen alla n.15 min, kunnes liha on kypsää. Lisää valutetut pavut ja crème fraîche. Kuumenna ja anna hautua vielä muutama min.
  4. Lisää lopuksi korianteri. Tarjoa riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
146 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›