Merimiespihvi

Merimiespihvi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Merimiespihvi

Merimiespihvi

Tämä mehevä uuniruoka vaatii aikaa valmistuakseen, mutta lopputulos on odottamisen arvoinen. Tarjoa Merimiespihvin kanssa raikasta juuresraastetta.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
1 h 30 min
Yhteensä
2 h

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
naudan ulkofileetä
2
sipulia viipaleina
10 (600 g)
perunaa viipaleina
3 (300 g)
porkkanaa viipaleina
1 rkl
3 dl
vettä
1
lihaliemikuutio
½ tl
mustapippuria myllystä
1 tl
suolaa
1 ½ tl
paprikajauhetta
1 prk (120 g)

Ohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön.
  2. Kuori sipulit, perunat ja porkkanat. Ruskista sipulit kevyesti Oivariini rasvassa. Nosta pois pannulta ja lisää huoneenlämpöiset lihaviipaleet. Ruskista kevyesti molemmin puolin
  3. Huuhdo pannu vedellä ja ota liemi talteen. Lado uuninkestävään vuokaan kerroksittain peruna- ja porkkanaviipaleita, sipulia, lihaviipaleita, murennettu lihaliemikuutio ja mausteita. Alimmaisen ja päällimmäisen kerroksen tulee olla perunaa.
  4. Yhdistä smetana ja pannun huuhdeliemi ja kaada vuokaan.
  5. Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 1 1/2 tunnin ajan. Ripottele valmiin ruoan pinnalle persiljaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
92 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›