
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 sipuli
- 2-3 valkosipulin kynttä
- 100 g juuriselleriä
- 5 dl suppilovahveroita
-
3 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 dl esikypsytettyjä, rikottuja ohrasuurimoita
- 1 l kasvislientä
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
- ½ (n. 2 rkl) sitruunan mehu
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja leikkaa juuriselleri pieniksi kuutioiksi. Puhdista ja hienonna sienet.
- Kuumenna Oivariini rasva korkeareunaisessa pannussa tai kasarissa. Kuullota kasvikset ja sienet keskilämmöllä. Lisää ohrasuurimot ja jatka kuullottamista vielä hetki.
- Kaada joukkoon kasvisliemi. Anna kiehua hiljalleen n. 35 min, kunnes suurimot ovat kypsiä ja liemi on imeytynyt. Sekoita joukkoon Koskenlaskija Ruoka.
- Purista lopuksi joukkoon sitruunan mehu. Tarkista maku. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
90 kcal
Proteiini
2,5 g
Hiilihydraatti
6,7 g
Rasva
5,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa