Metsäsieniohratto

Metsäsieniohratto

Risoton suomalainen serkku, ohratto, syntyy kotimaisista raaka-aineista. Tämä yksinkertainen ruoka on täynnä makua ja luonnetta.

45 min
keskitaso
74 kcal / 100g
0
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
sipuli
2 - 3
valkosipulin kynttä
pala (100 g)
juuriselleriä
5 dl
suppilovahveroita
3 rkl
2 dl
esikypsytettyjä, rikottuja ohrasuurimoita
1 l
kasvislientä
1 prk (250 g)
½ (n. 2 rkl)
sitruunan mehu

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja leikkaa juuriselleri pieniksi kuutioiksi. Puhdista ja hienonna sienet.
  2. Kuumenna Oivariini rasva korkeareunaisessa pannussa tai kasarissa. Kuullota kasvikset ja sienet keskilämmöllä. Lisää ohrasuurimot ja jatka kuullottamista vielä hetki.
  3. Kaada joukkoon kasvisliemi. Anna kiehua hiljalleen n. 35 min, kunnes suurimot ovat kypsiä ja liemi on imeytynyt. Sekoita joukkoon Koskenlaskija Ruoka.
  4. Purista lopuksi joukkoon sitruunan mehu. Tarkista maku. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
74 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
49 mg
D-vitamiini
4 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›