Metsäsieniohratto

Metsäsieniohratto
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Metsäsieniohratto

Metsäsieniohratto

Risoton suomalainen serkku, ohratto, syntyy kotimaisista raaka-aineista. Tämä yksinkertainen ruoka on täynnä makua ja luonnetta.

Valmistusaika

Työaika
45 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
sipuli
2 - 3
valkosipulin kynttä
pala (100 g)
juuriselleriä
5 dl
suppilovahveroita
3 rkl
2 dl
esikypsytettyjä, rikottuja ohrasuurimoita
1 l
kasvislientä
1 prk (250 g)
½ (n. 2 rkl)
sitruunan mehu

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja leikkaa juuriselleri pieniksi kuutioiksi. Puhdista ja hienonna sienet.
  2. Kuumenna Oivariini rasva korkeareunaisessa pannussa tai kasarissa. Kuullota kasvikset ja sienet keskilämmöllä. Lisää ohrasuurimot ja jatka kuullottamista vielä hetki.
  3. Kaada joukkoon kasvisliemi. Anna kiehua hiljalleen n. 35 min, kunnes suurimot ovat kypsiä ja liemi on imeytynyt. Sekoita joukkoon Koskenlaskija Ruoka.
  4. Purista lopuksi joukkoon sitruunan mehu. Tarkista maku. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
74 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›