Metsäsienipaistos

Metsäsienipaistos
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Metsäsienipaistos

Metsäsienipaistos

Tähän mehevään paistokseen sopivat mainiosti loppukesän ensimmäiset sienet kuten kanttarellit ja rouskut.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
45 min
Yhteensä
1 h 5 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
700 g
metsäsieniä ryöpättyinä
3
sipulia
3
valkosipulin kynttä
1 pkt (170 g)
amerikanpekonia
1 prk (150 g)
1 ½ dl (150 g)
rouhittua mustapippuria
suolaa
1 ruukku
tuoretta kirveliä hienonnettuna

Ohje

  1. Hienonna ryöpätyt sienet ja sipulit. (Huom! Kantarellejä ei tarvitse ryöpätä). Leikkaa pekoni suikaleiksi.
  2. Paista pekoni rapeaksi paistinpannulla ja lisää sienet ja sipulit. Paista kunnes sienistä irtoava neste on haihtunut.
  3. Lisää crème fraiche ja Koskenlaskija. Sekoittele hiljalleen miedolla lämmöllä kunnes seos on tasaista. Maista ja mausta tarpeen mukaan suolalla ja pippurilla.
  4. Lisää hienonnettu kirveli ja jaa muhennos pieniin, uuninkestäviin, voideltuihin vuokiin. Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
  5. Tarjoile varhaisperunoiden tai uuniperunoiden vihreä salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
121 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›