Metsäsienipaistos

Metsäsienipaistos

Tähän mehevään paistokseen sopivat mainiosti loppukesän ensimmäiset sienet kuten kanttarellit ja rouskut.

1 h 5 min
helppo
113 kcal / 100g
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
700 g
metsäsieniä ryöpättyinä
3
sipulia
3
valkosipulin kynttä
1 pkt (170 g)
amerikanpekonia
1 prk (200 g)
½ prk (à 250 g)
rouhittua mustapippuria
suolaa
1 ruukku
tuoretta kirveliä hienonnettuna

Ohje

  1. Hienonna ryöpätyt sienet ja sipulit. (Huom! Kantarellejä ei tarvitse ryöpätä). Leikkaa pekoni suikaleiksi.
  2. Paista pekoni rapeaksi paistinpannulla ja lisää sienet ja sipulit. Paista kunnes sienistä irtoava neste on haihtunut.
  3. Lisää crème fraiche ja Koskenlaskija. Sekoittele hiljalleen miedolla lämmöllä kunnes seos on tasaista. Maista ja mausta tarpeen mukaan suolalla ja pippurilla.
  4. Lisää hienonnettu kirveli ja jaa muhennos pieniin, uuninkestäviin, voideltuihin vuokiin. Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
  5. Tarjoile varhaisperunoiden tai uuniperunoiden vihreä salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
113 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
55 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›