Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Mifu jauhis-punajuurivuoka

Helppoa ja maukasta arki- tai viikonloppuruokaa! Valmiit etikkapunajuuri- ja pakasteperunaviipaleet säästävät aikaa ja vaivaa. Hyvistä raaka-aineista syntyy nopeasti kasvisruoka, joka vie nälän ja on upean värinen.

Mifu jauhis-punajuurivuoka
Mifu jauhis-punajuurivuoka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pkt (250 g)
    Valio MiFU® jauhista
    Valio MiFU® jauhis on helppo ratkaisu pääruuanlaittoon. Valio MiFU® jauhis Original on miedosti maustettu ja…
    Valio MiFU® e250 g jauhis Original laktoositon
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 150 g sipulia
  • 500 g pakasteperunaviipaleita
  • 300 g etikkapunajuuriviipaleita
  • 2 dl
    Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • 1 prk (150 g)
    Valio Keittiön crème fraîchea
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön crème fraîche 150 g laktoositon, luomu
  • 1 tl suolaa
  • 1½ tl kuivattua kirveliä
  • ½ tl kuivattua rosmariinia

Ohje

  1. Ruskista jauhis Oivariini rasvassa. Rouhaise päälle pippuria.
  2. Viipaloi sipuli.
  3. Lado perunaviipaleita, sipulia, punajuuriviipaleita ja jauhista kerroksittain uunivuokaan, lopettaen perunaviipaleilla.
  4. Kiehauta paistinpannulla kerma, crème fraîche ja mausteet. Valuta tasaisesti vuokaan.
  5. Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa 1 h.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 114 kcal
Proteiini 5,2 g
Hiilihydraatti 7,9 g
Rasva 6,6 g
Tyydyttynyt rasva 3,5 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search