Mifu jauhis-punajuurivuoka

Mifu jauhis-punajuurivuoka
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Mifu jauhis-punajuurivuoka

Mifu jauhis-punajuurivuoka

Helppoa ja maukasta arki- tai viikonloppuruokaa! Valmiit etikkapunajuuri- ja pakasteperunaviipaleet säästävät aikaa ja vaivaa. Hyvistä raaka-aineista syntyy nopeasti kasvisruoka, joka vie nälän ja on upean värinen.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
1 h
Yhteensä
1 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (250 g)
1 rkl
mustapippuria myllystä
150 g
sipulia
500 g
pakasteperunaviipaleita
300 g
etikkapunajuuriviipaleita
2 dl
1 prk (150 g)
1 tl
suolaa
1 ½ tl
kuivattua kirveliä
½ tl
kuivattua rosmariinia

Paistamiseen

Ohje

  1. Ruskista jauhis Oivariini rasvassa. Rouhaise päälle pippuria.
  2. Viipaloi sipuli.
  3. Lado perunaviipaleita, sipulia, punajuuriviipaleita ja jauhista kerroksittain uunivuokaan, lopettaen perunaviipaleilla.
  4. Kiehauta paistinpannulla kerma, crème fraîche ja mausteet. Valuta tasaisesti vuokaan.
  5. Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa 1 h.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
121 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›