Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
3 dl
Valio sokeroimatonta mustaherukkakeittoaSokeroimaton Valio mustaherukkakeitto on raikkaan marjaisa, vähäkalorinen vaihtoehto välipalaksi. Keiton valmistukseen käytetään kokonaisia mustaherukoita. Nauti…
- ½ dl hyytelösokeri Multia
- 1 dl (50 g) kotimaisia vadelmia
-
1 dl
Valio Keittiön kreikkalaista jogurttiaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Pinnalle
- 0 kg juoksevaa hunajaa
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa kattilaan marjakeitto ja hyytelösokeri. Kuumenna kiehuvaksi samalla sekoittaen. Anna kiehua n. 30 sek. Nosta levyltä.
- Jaa vadelmat annoslaseihin. Kaada kattilasta varovasti marjojen päälle hieman jäähtynyt marjahyytelöseos. Peitä ja nosta jääkaappiin. Anna hyytyä parisen tuntia.
- Ennen tarjoilua: Lusikoi annosten päälle jogurttia. Valuta koristeeksi ja mauksi hunajaa (myös ruokosokerisiirappi käy).
- Nauti jälkiruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
37 kcal
Proteiini
1,3 g
Hiilihydraatti
4,1 g
Rasva
1,3 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- juoksevaa hunajaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.