Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 rkl hasselpähkinärouhetta
- 1-2 (150 g) omenaa
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1-2 rkl hunajaa
-
1 dl
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9%Valio vaahtoutuva vaniljakastike on lempeän vaniljainen jälkiruokakastike, joka maistuu herkulliselta kuohkeaksi vaahdotettuna esimerkiksi leivonnaisten seurassa.…
- 1 prk (200 g) Valio maustettua rahkaa luumu-kaneli
Koristeeksi
- 1-2 dl (50 g) kotimaisia vadelmia
Jaa resepti
Ohje
- Paahda pähkinärouhe kuivalla, puhtaalla pannulla keskilämmöllä. Ota rouhe pannulta, jäähdytä.
- Kuori ja kuutioi omenat. Kuullota kuutioita rasvassa, kunnes ne pehmiävät hiukan. Mausta hunajalla. Jäähdytä haaleaksi.
- Vaahdota vaniljakastike kannumaisessa astiassa sähkövatkaimella.
- Lusikoi omenakuutiot jälkiruokamaljoihin. Laita päälle hiukan pähkinärouhetta. Lisää rahkaa ja pinnalle vaniljavaahtoa.
- Koristele lopulla pähkinärouheella ja vadelmilla. Myös puolukat sopivat jälkiruokaan.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
91 kcal
Proteiini
1,5 g
Hiilihydraatti
8,1 g
Rasva
5,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa