
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 10 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 liivatelehteä
-
3½ dl
Valio Eila® piimääValio Eila® laktoositon rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta hapattamalla. Rasvaton piimä sopii ruoka- tai…
- 200 g pakastevadelmia
- 2 rkl sokeria
- ½ tl vaniljasokeria
-
1 rkl
Valio Eila® kevytmaitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
Koristeluun
-
1 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- 1 tl sokeria
- 20 g valkosuklaata
Jaa resepti
Ohje
- Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen.
- Sekoita piimä, soseutetut vadelmat ja sokerit.
- Kuumenna maito kiehuvaksi. Sulata liivatteet siihen. Kaada maito-liivateseos piimään sekoittaen.
- Jaa tarjoiluastioihin ja anna hyytyä kylmässä mielellään yön yli. Rakenne jää vanukasmaiseksi.
- Koristele sokerilla makeutetulla kermavaahdolla ja valkosuklaalastuilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
114 kcal
Proteiini
2,9 g
Hiilihydraatti
9,8 g
Rasva
6,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa