Vadelmainen piimävanukas

Vadelmainen piimävanukas
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Vadelmainen piimävanukas

Vadelmainen piimävanukas

Raikkaan vadelmainen jälkiruokavanukas tehdään piimäpohjaan. Koristele annokset kermavaahdolla ja valkosuklaalla.

Valmistusaika

Työaika
10 min
hyydytys
4 h
Yhteensä
4 h 10 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
2
liivatelehteä
3 ½ dl
200 g
pakastevadelmia
2 rkl
sokeria
½ tl
vaniljasokeria
1 rkl

Koristeluun

1 dl
1 tl
sokeria
20 g
valkosuklaata

Ohje

  1. Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen.
  2. Sekoita piimä, soseutetut vadelmat ja sokerit.
  3. Kuumenna maito kiehuvaksi. Sulata liivatteet siihen. Kaada maito-liivateseos piimään sekoittaen.
  4. Jaa tarjoiluastioihin ja anna hyytyä kylmässä mielellään yön yli. Rakenne jää vanukasmaiseksi.
  5. Koristele sokerilla makeutetulla kermavaahdolla ja valkosuklaalastuilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
114 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›