Vadelma-rahkamalja

Vadelma-rahkamalja
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Vadelma-rahkamalja

Vadelma-rahkamalja

Kaunis kerrosjälkiruoka hivelee silmää ja maistuu aterian päätteeksi.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
10 kpl (150 g)
suklaakuorrutteisia vohvelikeksejä tai cookiekeksejä
1 dl
1 - 2 tl
vaniljasokeria
1 dl
vadelmahilloa
1 prk (200 g)

Koristeeksi

1 - 2 dl
kotimaisia vadelmia

Ohje

  1. Rouhi keksit karkeasti muovipussissa tai yleiskoneessa.
  2. Vaahdota kerma ja mausta vaniljasokerilla.
  3. Jaa keksimuru, kermavaahto, hillo ja rahka kerroksittain annosmaljoihin.
  4. Koristele maljat vadelmilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
255 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.