Vadelma-rahkamalja

Vadelma-rahkamalja

Kaunis kerrosjälkiruoka hivelee silmää ja maistuu aterian päätteeksi.

Ainekset4 annosta

4 annosta
10 kpl (150 g)
suklaakuorrutteisia vohvelikeksejä tai cookiekeksejä
1 dl
1 - 2 tl
vaniljasokeria
1 dl
vadelmahilloa
1 prk (200 g)

Koristeeksi

1 - 2 dl
kotimaisia vadelmia

Ohje

  1. Rouhi keksit karkeasti muovipussissa tai yleiskoneessa.
  2. Vaahdota kerma ja mausta vaniljasokerilla.
  3. Jaa keksimuru, kermavaahto, hillo ja rahka kerroksittain annosmaljoihin.
  4. Koristele maljat vadelmilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
255 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
63 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›