
Valmistusaika
Aktiivinen
2 h
Passiivinen
35 min
Yhteensä
2 h 35 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 5 dl olutta tai kotikaljaa
- 50 g hiivaa
- 2 tl suolaa
- ½ dl siirappia
-
1 pussi (130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
- 12 dl hiivaleipävehnäjauhoja
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Liuota kädenlämpöiseen olueeseen hiiva, suola ja siirappi. Lisää juustoraaste. Lisää joukkoon osa jauhoista ja sekoita tasaiseksi. Alusta joukkoon loput jauhot. Lisää viimeisenä Oivariini.
- Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi.
- Leivo taikinasta kaksi pitkänomaista leipää. Käytä leivinpöydällä apuna jauhoja. Nosta leivät pellille leivinpaperin päälle. Kohota ne leivinliinan alla.
- Paista uunin ala/keskiosassa 175 asteessa n. 35 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
269 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
34,6 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
2,7 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa