Omenainen hirssipuuro

Omenainen hirssipuuro
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Omenainen hirssipuuro

Omenainen hirssipuuro

Mikset keittäisi välillä aamupuuroa hirssihiutaleista? Tämä herkullinen puuro maistuu yhtä hyvin myös väli- tai iltapalana.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
8 dl
1 dl
rusinoita
4 dl
hirssihiutaleita
½ tl
suolaa

Tarjoiluun

kanelia
1 - 2 rkl
sokeria

Ohje

  1. Mittaa kattilaan omenamehu ja rusinat. Anna rusinoiden turvota hetki (n. 15 min).
  2. Kiehauta mehu ja rusinat ja sekoita joukkoon hirssihiutaleet. Anna hautua kannen alla n. 4 min. Mausta suolalla.
  3. Tarjoa puuro maidon, kanelin ja sokerin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›