Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
- 2 tl sitruunamehua
- 1-2 (2 dl) hapahkoa omenaa raastettuna
- ½-¾ dl sokeria
- ½ tl kanelia
-
1-2 dl
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Tarjoiluun
-
3-4 dl
Valio vadelmakeittoaSokeroimaton Valio vadelmakeitto on raikkaan vadelmainen vähäkalorinen vaihtoehto välipalaksi. Nauti kylmänä tai lämmitettynä. Valio marjakeitot…
Koristeeksi
- 0 kg kanelia
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita ainekset yhteen, vaahdotettu kerma viimeisenä. Säilytä jääkaapissa tarjoiluun asti.
- Tee annokset juuri ennen tarjoilua. Kaada vadelmakeittoa lautasille tai pieniin kulhoihin. Jaa vaahto keoksi päälle. Ripauta päälle kanelia. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
121 kcal
Proteiini
2,4 g
Hiilihydraatti
8,6 g
Rasva
8,4 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kanelia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.