Paahdettu juures-juustosalaatti

Paahdettu juures-juustosalaatti
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Paahdettu juures-juustosalaatti

Paahdettu juures-juustosalaatti

Juurekset voi kypsentää helposti uunissa paahtamalla. Tällä ohjeella valmistat maistuvan juustoisen kasvisruoan tai lisäkkeen erilaisille liha- tai kalaruoille.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
40 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 - 2 isoa
sipulia
3 (300 g )
porkkanaa
2 (400 g)
palsternakkaa
3 (400 g)
naurista tai 1 pieni lanttu
50 g
2 rkl
hunajaa
1 ½ tl
suolaa

Kastike

2 dl
1 rkl
persiljaa hienonnettuna
1 rkl
ruohosipulia hienonnettuna
½ dl
ripaus
suolaa

Lisäksi

1 pkt (300 g)

Ohje

  1. Kuori sipulit ja juurekset. Leikkaa reiluhkoiksi paloiksi.
  2. Laita voi uunivuokaan ja sulata 200 asteessa. Lisää joukkoon sipulit, juurekset ja mausteet. Sekoita. Paahda uunin keskiosassa n. 40 min tai kunnes juurekset tuntuvat pehmeiltä. Sekoita pari kertaa kypsennyksen aikana.
  3. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
  4. Anna juuresten jäähtyä haaleiksi. Lisää kuutioitu juusto juuresten päälle.
  5. Tarjoa kastike erikseen.
  6. Tarjoa salaatti kasvisruokana tai lihan, broilerin tai lohen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
137 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›