Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g nahatonta kalafileetä
- 1 rkl tuoretta inkivääriä
- 1 punainen chilipalko
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 rkl basilikaa
- 2 rkl fariinisokeria
- 1 kalaliemikuutio
- 3 dl vettä
- 3 rkl vehnäjauhoja
- 200 g isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl suolapähkinöitä
- 1 rkl thaibasilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuutioi kala. Laita kalapalat wokkipannulle tai kattilaan.
- Lisää joukkoon raastettu inkivääri, pilkottu chilipalko, sitruunamehu ja fariinisokeri.
- Murenna kalaliemikuutio veteen sekä sekoita joukkoon vehnäjauhot. Kaada seos pannulle ja sekoita varovasti. Keitä miedolla lämmöllä kypsäksi.
- Lisää joukkoon sulaneet ja valutetut katkaravut ja crème fraîche. Kuumenna, älä keitä. Viimeistele suolapähkinöillä ja thaibasilikalla.
- Tarjoa currylla maustetun riisin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
147 kcal
Proteiini
11,5 g
Hiilihydraatti
5,1 g
Rasva
8,8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.