
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g nahatonta kalafileetä
- 1 rkl tuoretta inkivääriä
- 1 punainen chilipalko
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 rkl basilikaa
- 2 rkl fariinisokeria
- 1 kalaliemikuutio
- 3 dl vettä
- 3 rkl vehnäjauhoja
- 200 g isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- 1 dl suolapähkinöitä
- 1 rkl thaibasilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuutioi kala. Laita kalapalat wokkipannulle tai kattilaan.
- Lisää joukkoon raastettu inkivääri, pilkottu chilipalko, sitruunamehu ja fariinisokeri.
- Murenna kalaliemikuutio veteen sekä sekoita joukkoon vehnäjauhot. Kaada seos pannulle ja sekoita varovasti. Keitä miedolla lämmöllä kypsäksi.
- Lisää joukkoon sulaneet ja valutetut katkaravut ja crème fraîche. Kuumenna, älä keitä. Viimeistele suolapähkinöillä ja thaibasilikalla.
- Tarjoa currylla maustetun riisin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
147 kcal
Proteiini
11,5 g
Hiilihydraatti
5,1 g
Rasva
8,8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa