Paprika-vesimelonisalsa

Paprika-vesimelonisalsa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Paprika-vesimelonisalsa

Paprika-vesimelonisalsa

Kesän raikkain salaatti on ihanan värikäs. Vesimelonista, paprikasta ja salaattijuustosta tehtävä salaatti on loistava lisä kesäiseen ruokapöytään ja sopii erityisesti grilliruokien kanssa nautittavaksi.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 prk (180 g)
1 kg
vesimelonia
1
paprika
5
kevätsipulivartta
1
valkosipulin kynsi
1
punainen chilipalko
1 dl
persiljaa tai korianteria
2 rkl
omenaviinietikkaa
1 rkl
juoksevaa hunajaa
½ tl
suolaa

Ohje

  1. Valuta salaattijuustokuutiot. Leikkaa vesimelonista kuori pois. Leikkaa melonin hedelmäliha sekä paprika n. 1 cm:n kuutioiksi.
  2. Leikkaa kevätsipuli renkaiksi. (Voit korvata sen n. 2 dl:lla ruohosipulia.) Hienonna valkosipulin kynsi, chili ja persilja. Yhdistä ainekset kulhossa. Lisää viimeisenä valutettu juusto. Sekoita se varovasti salsan joukkoon.
  3. Tarjoa heti esim. grillatun lihan, makkaran tai kalan lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
62 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›