Paprika-vesimelonisalsa

Paprika-vesimelonisalsa

Kesän raikkain salaatti on ihanan värikäs. Vesimelonista, paprikasta ja salaattijuustosta tehtävä salaatti on loistava lisä kesäiseen ruokapöytään ja sopii erityisesti grilliruokien kanssa nautittavaksi.

15 min
helppo
62 kcal / 100g
1

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 prk (180 g)
1 kg
vesimelonia
1
paprika
5
kevätsipulivartta
1
valkosipulin kynsi
1
punainen chilipalko
1 dl
persiljaa tai korianteria
2 rkl
omenaviinietikkaa
1 rkl
juoksevaa hunajaa
½ tl
suolaa

Ohje

  1. Valuta salaattijuustokuutiot. Leikkaa vesimelonista kuori pois. Leikkaa melonin hedelmäliha sekä paprika n. 1 cm:n kuutioiksi.
  2. Leikkaa kevätsipuli renkaiksi. (Voit korvata sen n. 2 dl:lla ruohosipulia.) Hienonna valkosipulin kynsi, chili ja persilja. Yhdistä ainekset kulhossa. Lisää viimeisenä valutettu juusto. Sekoita se varovasti salsan joukkoon.
  3. Tarjoa heti esim. grillatun lihan, makkaran tai kalan lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
62 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
55 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›