
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 700 g jauhoisia perunoita, esim. Rosamunda tai Van Gogh
- 5 dl vettä
-
¾ dl
Valio rasvatonta maitojauhetta instantMonikäyttöinen Valio maitojauhe on aitoa maitoa kätevässä ja hyvin säilyvässä muodossa. Jauhe ei vaadi kylmäsäilytystä,…
-
2-3 rkl (30 g)
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori perunat. Paloittele isot perunat vähän pienemmiksi. Keitä suolalla maustetussa vedessä kannen alla kypsiksi. Voit keittää perunat myös höyrykattilassa
- Ota keitinvesi talteen. Survo kuumia perunoita sähkövatkaimella tai perunasurvimella. Ripota pinnalle maitojauhe. Jatka survomista. Lisää samalla pikkuhiljaa keitinvettä, kunnes muusi on sopivan notkeaa / pehmeää (n. 3 dl). Lisää voi ja suola. Vatkaa tasaiseksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
68 kcal
Proteiini
1,9 g
Hiilihydraatti
9,9 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa