
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 7-10 (1,3 kg) jauhoista perunaa, esim. van Gogh
- 2 pussia (à 300 g) pakastekasviksia
- ½ tl suolaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Laktoositon Valio ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta ja…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori perunat ja paloittele neljään osaan. Laita ne kattilaan kasvisten kanssa. Lisää n. 1/2 tl suolaa ja vettä sen verran, että ainekset juuri ja juuri peittyvät. Anna kiehua täysin kypsiksi kannen alla.
- Valuta keitinvesi pois. Soseuta kuumana sähkövatkainta tai perunasurvinta käyttäen.
- Lisää ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi. Tarkista suola. Vatkaa muusi kuohkeaksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
82 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
13,5 g
Rasva
1,5 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa