Maukas perunamuusi

Maukas perunamuusi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Maukas perunamuusi

Maukas perunamuusi

Uutta makua perunamuusiin saat helposti maustetulla ruokakermalla.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipulia

tai 1 prkValio ruokakermaa AURA®
1/2 - 1 dl
1 pussi (750 g)
pakasteperunamuusiaineksia

Pinnalle tai joukkoon

ruohosipulia hienonnettuna

Ohje

  1. Kiehauta paksupohjaisessa kattilassa ruokakerma ja maito.
  2. Lisää perunamuusiainekset. Kuumenna keskilämmöllä n. 10 min koko ajan sekoittaen.
  3. Ripota pinnalle hienonnettua ruohosipulia. Voit myös maustaa perunamuusin ruohosipulilla lisäämällä se muusin joukkoon.
Vinkki

Vinkki

* Voit valmistaa perunamuusin myös tuoreista perunoista. Kuori 1 kg soseutuvia perunoita (esim. Rosamunda tai Van Gogh). Keitä ne kypsiksi. Survo ja lisää ruokakerma ja tarvittaessa maito. Kuumenna. * Ruskista 300 g jauhelihaa ja 1 hienonnettu sipuli (130 g). Mausta pippurisekoituksella (1 tl) ja ruohosipulilla (2 rkl). Valmista Maukas perunamuusi Valio maustetulla ruokakermalla Kolme sipulia. Lisää jauhelihaseos. Paista voidellussa uunivuoassa 225 asteessa n. 20 min. Tarjoa puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
85 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›