Perunanyytit grillissä

Perunanyytit grillissä
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Perunanyytit grillissä

Perunanyytit grillissä

Grillattu liha saa maukkaan lisäkkeen perunanyyteistä. Nyytit valmistuvat näppärästi samalla, kun grillaat lihan.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 kg
keitettyjä (varhais)perunoita
n. 1/2 tl
suolaa
3 - 4 (150 g)
kesäsipulia
1 prk (2,5 dl)

Pinnalle

ruohosipulia

Ohje

  1. Leikkaa reilut palat alumiinifoliosta. Laita niiden päälle samankokoiset palat leivinpaperia.
  2. Leikkaa perunat viipaleiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Hienonna sipulit.
  3. Jaa peruna-sipuliseos kerroksittain folio-leivinpaperipalojen keskelle. Kohota folion reunoja ylös, mutta jätä nyytit kuitenkin hieman auki. Lisää ruokakerma. Sulje nyytit.
  4. Kypsennä uunissa 250 asteessa n. 30 min tai anna hautua grillissä, kunnes sipuli on kypsää.
  5. Ripota avattujen nyyttien pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
81 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›