
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg keitettyjä (varhais)perunoita
- ½ tl suolaa
- 3-4 (150 g) kesäsipulia
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja…
Pinnalle
- 0 kg ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa reilut palat alumiinifoliosta. Laita niiden päälle samankokoiset palat leivinpaperia.
- Leikkaa perunat viipaleiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Hienonna sipulit.
- Jaa peruna-sipuliseos kerroksittain folio-leivinpaperipalojen keskelle. Kohota folion reunoja ylös, mutta jätä nyytit kuitenkin hieman auki. Lisää ruokakerma. Sulje nyytit.
- Kypsennä uunissa 250 asteessa n. 30 min tai anna hautua grillissä, kunnes sipuli on kypsää.
- Ripota avattujen nyyttien pinnalle hienonnettua ruohosipulia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
81 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
13 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- ruohosipulia