Perunanyytit

Perunanyytit
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Perunanyytit

Perunanyytit

Maukas perunalisäke kypsyy grillissä folionyytissä. Oman mielenkiintoisen aromin perunanyytteihin tuo savujuustonmakuinen ruokakerma. Tarjoa nyyttejä grillatun lihan tai kalan lisäkkeenä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
30 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 kpl

4 kpl
1 kg
keitettyjä (varhais)perunoita
n. 1/2 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
3 - 4 (150 g)
kesäsipulia
1 prk (2,5 dl)

Pinnalle

ruohosipulia

Ohje

  1. Leikkaa reilut palat alumiinifoliosta. Laita niiden päälle samankokoiset palat leivinpaperia.
  2. Leikkaa perunat viipaleiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Hienonna sipulit.
  3. Jaa peruna-sipuliseos kerroksittain folio-leivinpaperipalojen keskelle. Kohota folion reunoja ylös, mutta jätä nyytit kuitenkin hieman auki. Lisää ruokakerma.
  4. Kypsennä uunissa 250 asteessa n. 30 min tai anna hautua grillissä, kunnes sipuli on kypsää.
  5. Ripota avattujen nyyttien pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
80 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›