
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (150 g) pakastepinaattia
- 3 kananmunaa
-
5 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 dl vehnäjauhoja
- 2 dl täysjyväohrajauhoja
- ½-1 tl suolaa
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Tarjoiluun
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
Jaa resepti
Ohje
- Sulata ja valuta pinaatti.
- Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki. Lisää maito.
- Lisää jauhot, pinaatti, suola ja Oivariini. Vatkaa taikina tasaiseksi.
- Paista taikinasta pannulla lettuja.
- Tarjoa raejuuston ja perunamuusin kanssa.
PORKKANALETUT
- Korvaa pinaatti hienoksi raastetulla porkkanalla (4 dl).
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
128 kcal
Proteiini
6,8 g
Hiilihydraatti
12,6 g
Rasva
5,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa