
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Kokenut kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 (350 g) porkkanaa
- 4 kananmunaa
- 1 tl suolaa
- ¾ tl sitruunamehua
- 1 tl yrttisekoitusta (esim. basilika, meirami, oregano)
- ½ dl hienonnettua ruohosipulia
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja keitä porkkanat kypsiksi pienessä vesimäärässä. Valuta porkkanat ja soseuta siivilän läpi lusikan avulla tai sauvasekoittimella. Erottele keltuaiset ja valkuaiset
- Lisää porkkanasoseen joukkoon suola, sitruunamehu, yrtit, crème fraîche ja keltuaiset.
- Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita soseen joukkoon varovasti käännellen. Jaa seos hyvin voideltuihin uuninkestäviin annosvuokiin. Täytä vuoat n. 3/4 astian tilavuudesta, jotta kohokkailla on tilaa nousta.
- Kypsennä annoskohokkaita uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 20 min, kunnes kohokkaat ovat nousseet ja saaneet väriä.
- Tarjoa heti salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
120 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
2,9 g
Rasva
9,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa