
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
9 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g porkkanaa
- 300 g jauhoista perunaa
- 150 g sipulia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl jauhettua korianteria
- 6 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
-
1 prk (2 dl)
Valio Eila® paksumpi ruokakermaaValio paksumpi ruokakerma on maultaan täyteläisempää ja rakenteeltaan tavanomaista paksumpaa ruokakermaa. Se sopii erinomaisesti kastikkeisiin,…
- ½ tl suolaa
- ½ dl tuoretta korianteria hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja paloittele porkkanat, perunat ja sipulit.
- Kuumenna kasvikset, Oivariini, kurkuma ja jauhettu korianteri kattilassa. Kääntele hetki.
- Lisää vesi ja liemikuutio (tarkista tarvittaessa gluteenittomuus). Keitä kannen alla 10 - 15 min, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
- Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää ruokakerma ja mausta suolalla. Kuumenna.
- Viimeistele keitto hienonnetulla korianterilla.
- Tarjoa keitto tuoreen leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
50 kcal
Proteiini
0,9 g
Hiilihydraatti
5,3 g
Rasva
2,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa