Punajuuri-possukastike

Punajuuri-possukastike

Punainen possukastike sopii tarjottavaksi riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
porsaan suikaletta
1 rkl
1
sipuli
½ tl
mustapippuria myllystä
¾ tl
suolaa
3 dl
2
raakaa punajuurta
2 dl
1 - 2 tl
sitruunamehua

Ohje

  1. Ruskista possun suikaleet Oivariini rasvassa paistinpannulla. Lisää hienonnettu sipuli ja sekoittele kunnes se pehmenee.
  2. Kaada seos kattilaan. Mausta pippurilla ja suolalla. Lisää kattilaan omenatäysmehu ja suikaloidut punajuuret. Anna kiehua hiljalleen 30 - 40 min kannen alla kunnes liha ja punajuuret ovat kypsiä.
  3. Lisää ruokakerma ja sitruunamehu. Kuumenna ja tarkista maku.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
101 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
17 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)