
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.57
tähteä viidestä
7 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g porsaan suikaletta
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 sipuli
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ¾ tl suolaa
-
3 dl
Valio omenatäysmehuaValio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
- 2 raakaa punajuurta
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 1-2 tl sitruunamehua
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista possun suikaleet Oivariini rasvassa paistinpannulla. Lisää hienonnettu sipuli ja sekoittele kunnes se pehmenee.
- Kaada seos kattilaan. Mausta pippurilla ja suolalla. Lisää kattilaan omenatäysmehu ja suikaloidut punajuuret. Anna kiehua hiljalleen 30 - 40 min kannen alla kunnes liha ja punajuuret ovat kypsiä.
- Lisää ruokakerma ja sitruunamehu. Kuumenna ja tarkista maku.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
103 kcal
Proteiini
9,1 g
Hiilihydraatti
5,1 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä