Valmistusaika
Aktiivinen
50 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 3 (450 g) raakaa punajuurta
- 2 valkosipulin kynttä
- 2 rkl sitruunamehua
-
3 rkl
Valio Oivariini® pehmeästi levittyvä rasvaaValio Oivariini® pehmeästi levittyvä on hyvä valinta, kun elämässä riittää nopeita tilanteita ja tarvitaan myös…
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl suolaa
-
5 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 3 kananmunaa
Täyte
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
- 400 g lämminsavulohta
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 rkl Dijon-sinappia
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 2 dl hienonnettua tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Raasta tuoreet punajuuret hienoksi raasteeksi ja hienonna valkosipulin kynnet
- Kuumenna Oivariini pannussa ja lisää punajuuriraaste, valkosipuli ja sitruunamehu pannulle. Hauduta hetki, kunnes punajuuri on hieman pehmennyt.
- Yhdistä jauhot ja suola kulhossa. Sekoita joukkoon puolet maidosta. Lisää loppu maito, munat ja hieman jäähtynyt punajuuriseos. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle.
- Paista 200 asteessa 30 min. Kumoa kypsä pohja leivinpaperille ja anna jäähtyä.
- Valmista täyte yhdistämällä tuorejuustoon ruodottomaksi perattu ja hienonnettu lohi sekä mausteet, tilliä lukuun ottamatta. Levitä täyte pannukakkulevylle ja ripota päälle hienonnettu tilli. Kääri levy rullaksi siten, että sauma tulee rullan alle.
- Säilytä voipaperiin käärittynä jääkaapissa. Viipaloi rulla ja tarjoa esim. alkuruokana salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
123 kcal
Proteiini
7,1 g
Hiilihydraatti
9,2 g
Rasva
6,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.